Behandeling van pijn

Alvital heeft ervaring met het succesvol behandelen van pijn. Allereerst door te meten en te zoeken naar de diepere oorzaken van pijn. Dat kunnen ziekteverwekkers zijn, zoals Lyme. Er kan spanning in lichaamsdelen optreden, zoals nek, rug of heup. Of er zijn mentaal/emotionele spanningsvelden. Vaak is het een combinatie van oorzaken. Deze oorzaken zijn goed te behandelen met de combinatietherapie van Alvital.

De pijnbehandeling kan ook worden ondersteund met een 100% natuurlijke pijnpleister, de Powerstrip van Forever Green - FGXpress. Na een meting en analyse van de oorzaak, krijg je de eerste pijnpleister op maat voor de specifieke pijnklacht gratis opgeplakt of je krijgt hem mee naar huis met de instructie voor gebruik.

De Powerstrip verlicht je pijn, versterkt je immuunsysteem, verhoogt je energie en geeft je ook nog een gezondere huid.

Voor meer informatie zie de website: Stop de pijn met de Powerstrip.

De Powerstrip is door een arts ontwikkeld en in Amerika door de gezondheidsdienst FDA erkend als een klasse 1 medisch hupmiddel voor tijdelijke verlichting van pijn.

Bij de meeste cliënten vermindert de pijn al binnen een kwartier.

Heb je pijnklachten, maak dan een afspraak of vraag gerust om meer uitleg of ga direct naar de website Stop de pijn met de Powerstrip.

Bel 0294 - 741 033 of mail naar info@alvital.nl.


PowerStrip