Quantum Touch

Quantum Touch is een doorbraak in het genezen met de handen. Het is een eenvoudige methode van praktische heling met universele energie.

Elk lichaam heeft een zelfhelend vermogen. Met behulp van slechts een zeer lichte aanraking van een pijnplek voor het doorgeven van helende energie, gecombineerd met ademtechniek, wordt jouw zelfhelend vermogen versterkt. Ik stimuleer jouw lichaam om zelf aan het werk te gaan.

Het resultaat is dat je stress, pijn en ongemak kunnen verminderen en zelfs botten zich kunnen herschikken, zoals het corrigeren van een scheefstand in de nek, rug of de heup. Niet verwerkte emotionele ladingen van angst, verdriet en woede kunnen verdwijnen of verminderen door het behandelen van je limbisch systeem in de hersenen en gespannen lichaamsdelen, waar onze onverwerkte emoties zich bevinden. Bijv. verdriet op een hartstreek of woede in een nek.

Er wordt met de handen fysiek niet gemanipuleerd, alleen wordt via een zeer lichte aanraking de helende, universele energie doorgegeven.

Ook op afstand kan ik een healing doen.

Ik heb Quantum Touch geleerd van de grondlegger, Richard Gordon.