Over Ruud Beckrop

De praktijk Alvital is van Ruud Beckrop

Natuurgeneeskundig Therapeut

Ruud Beckrop MSc. maakte in 2004 de omslag naar therapeut, na ruim 25 jaar in de ICT, consultancy, interim management en coaching werkzaam te zijn geweest.
Vanuit een doorleefde ervaring en deskundigheid in zowel menselijke als bedrijfskundige aspecten, sta ik borg voor een begripvolle begeleiding.
Als Auctor (wegbereider) in emotioneel lichaamswerk ben ik opgeleid door Sander Bloemendal, heb Psychotherapie aan de hbo Academie voor Psychodynamica afgerond, alsmede de hbo Medische basisvakken.
Trainingen in Quantum Touch volgde ik bij de grondlegger Richard Gordon. Opleiding in het opsporen en behandelen van virussen, bacteriën, zoals Lyme, volgde ik bij André Schaap.
Ik ben geregistreerd, volledig gekwalificeerd en erkend als natuurgeneeskundig therapeut bij de beroepsorganisatie B.A.T.C.

Ruud Beckrop

De drijfveer in mijn werk is het opsporen en behandelen van de diepere oorzaken van je klachten, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Deze holistische dimensies hebben een grote samenhang en wisselwerking omdat jij als mens meer bent dan je lichaam.
Daar waar andere medische disciplines vaak eenzijdig vanuit een bepaald specialisme kijken, onderzoek en behandel ik jouw als een holistisch mens, meer dan de som van de delen.

Mijn methode om dit op te sporen, is een in Nederland unieke combinatie van eigentijdse meettechnieken en energetische therapievormen.

De meting met de SCIO-EDUCTOR geeft bijzonder veel informatie. Mijn onderzoek naar ziektekiemen spoort micro-organismen op. Mijn gave om spirituele blokkades te zien en te behandelen maakt de holistische cirkel rond.
Door deze meet- en onderzoekmethode samen met Psychodynamische technieken en Quantum Touch healing te gebruiken, krijgt je behandeling exact de juiste dieptewerking mee. Daarmee worden je onderbewuste blokkades weggehaald of verlicht, klachten verminderd en vaker nog, helemaal opgelost. Met de frequentiedraad therapie wordt jouw behandeling thuis 24/7 voortgezet, waardoor ziektekiemen onschadelijk worden gemaakt en je kunt genezen van ziekmakende organismen.

Mijn specialisaties zijn het behandelen van Lyme en vele andere ziektekiemen, chronische stress en vermoeidheid, spirituele belastingen en blokkades, AD(H)D en Burnout, zonder medicijnen.

Je meting en behandeling kan ik ook op afstand doen.
Dat is handig bij kleine kinderen en mensen die ver weg wonen of een beperkte mobiliteit hebben.

Waar dat mogelijk is, werk ik samen met artsen en therapeuten.

Het geeft mij een grote voldoening om dit werk voor jou te mogen doen.