Ben je fit en vitaal?

Je bent wel eens gestrest of wat vermoeid. Meestal is dat op te lossen door vakantie of een weekendje weg. Maar als de klachten niet verdwijnen, als je geblokkeerd bent of je kunt de oorzaak niet achterhalen, dan is het tijd om in actie te komen.

Stress en ziekte zijn verschijningsvormen van het in onbalans zijn. Dat kan zich in al je dimensies uiten: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dat geeft spanning en leidt tot klachten. Je balans en je vitaliteit zijn dan aangetast. Wellicht loop je ongemerkt rond met een ziekteverwekker, een virus of bacterie, zoals de ziekte van lyme. Onverwerkte emoties kunnen een rol spelen. Belastingen van afvalstoffen en gifstoffen (toxines), bijwerkingen van medicijnen, te weinig bewegen of onvoldoende gezonde voeding en drank versterken je onbalans.

Cliënten, die in de praktijk komen, hebben vaak diverse soorten behandelingen al ondergaan, waarbij ze de werkelijke oorzaak van hun klachten niet hebben kunnen vinden en onvoldoende resultaat hebben bereikt.

Ben je niet fit en vitaal? Maak dan een afspraak of vraag gerust om meer uitleg.

Bel/sms naar 06 53 53 60 92 of Email naar info@alvital.nl.
Alvital - praktijk van Ruud Beckrop