Therapievormen

Bij Alvital biedt ik je een in Nederland unieke combinatie van energetische therapievormen:

Met de SCIO-Eductor bioresonantie therapie behandel ik je met de zachte energiegolven om stressfactoren te verminderen, onbewuste energieblokkades op te heffen en je natuurlijke balans en vitaliteit te herstellen.

Vanuit mijn Psychodynamica achtergrond bespreek ik de mentaal/emotionele/spirituele kanten van je klachten met je. Ik kan oefeningen met je doen om stress te leren loslaten en kan deze op papier meegeven om thuis verder te oefenen.

Met mijn Quantum Touch healing kan ik met een zachte aanraking, zonder “kraken” of manipuleren, spanning bij je verminderen en bijv. een scheve nek of heupstand corrigeren.
Zo kan ik ook belastende energieën bij je weghalen. Je wordt hiermee in je kern versterkt.

De ziektekiemen (micro-organismen zoals Lyme) worden behandeld met frequentiedraden, specifiek geprogrammeerde stukjes koperdraad, die je meeneemt en bij je draagt. Zo wordt je 24 uur per dag doorbehandeld zonder dat je medicijnen hoeft in te nemen en wordt een ziektekiem (bijv. de Borrelia) onschadelijk gemaakt in een aantal weken tijd.

Voor mentaal/emotionele spanningen kan je met bloesemremedies worden behandeld.

Met deze combinatie van therapieën wordt je volledig holistisch behandeld. Dat kan jouw klachten tot in je kern laten oplossen, omdat we aan de diepere oorzaak werken.

Wil je jouw klachten op deze unieke wijze laten behandelen? Maak dan een afspraak of vraag gerust om meer uitleg.

Bel/sms naar 06 53 53 60 92 of Email naar info@alvital.nl.
Alvital - praktijk van Ruud Beckrop